Terug

Volg Vandaag Inside

Neuer breekt been tijdens vakantie: seizoen zit erop

Neuer breekt been tijdens vakantie: seizoen zit erop

10 dec 2022, 12:26

Manuel Neuer heeft tijdens zijn vakantie zijn been gebroken, dat meldt de doelman van Bayern München op Instagram. De Duitse goalie was op vakantie nadat Duitsland vroegtijdig werd uitgeschakeld op het WK in Qatar.

"Wat kan ik zeggen, het einde van het jaar had beter gekund", begint Neuer, doelend op zijn blessure en de uitschakeling op het WK. "Ik wilde mijn hoofd leegmaken tijdens een skitocht en heb mijn onderbeen gebroken. De operatie is goed gegaan, maar het doet pijn om te beseffen dat het lopende seizoen ten einde is", concludeert de doelman van Bayern.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.