Terug

Volg Vandaag Inside

Neres weer in training bij Ajax

Neres weer in training bij Ajax

30 juli 2019, 19:39

David Neres is teruggekeerd op het trainingsveld van Ajax. Daarmee zijn alle Ajacieden weer in training. Vorige week sloot Nicolás Tagliafico alweer aan bij de groep, in navolging van de deelnemers aan de Afrika Cup: André Onana, Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui.

De Braziliaan Neres en de Argentijn Tagliafico deden deze zomer mee aan de Copa América. Begin deze maand, op 3 juli, was Brazilië op het toernooi in eigen land met 2-0 te sterk voor Argentinië. Brazilië won uiteindelijk het toernooi.

Ajax wacht zaterdag de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.