Terug

Volg Vandaag Inside

Neres sloeg model aan de haak met Insta-DM

Neres sloeg model aan de haak met Insta-DM

6 apr 2019, 16:04

Neres voelt zich beter dan ooit en dat komt mede door zijn Duitse vriendin, zo vertelt de aanvaller van Ajax openhartig in een interview met Het Parool.

Zijn vriendin, een Duits model afkomstig uit Düsseldorf, heeft volgens de Ajacied een positieve invloed op zijn gemoedstoestand. Trots vertelt de Ajacied hoe hij haar veroverde: "Duitse vrouwen houden blijkbaar van Braziliaanse mannen. Ik vond haar op Instagram en stuurde een privébericht: 'I am David Neres, come to me.' Dat was genoeg voor een date."

De 22-jarige Braziliaan nam haar mee naar een restaurant in Amsterdam, waar ze twee uur naar elkaar zaten te staren. Een gesprek voeren lukte namelijk niet aangezien Neres nog geen andere taal dan Portugees sprak. "My english was really shit, maar toch hadden we het leuk samen."

Neres schiet 0-2 binnen tegen Real Madrid

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.