Terug

Volg Vandaag Inside

Neres openbaart: 'Mijn vriendin krijgt erg veel haatberichten'

Neres openbaart: 'Mijn vriendin krijgt erg veel haatberichten'

6 apr 2019, 18:20

David Neres haalde vanmorgen het nieuws door een wonderlijke openbarig. In gesprek met het Parool vertelde hij namelijk hoe hij aan zijn Duitse vriendin is gekomen. Hij zou haar een insta-message hebben gestuurd waarin hij schreef: 'I am David Neres, come to me'. Hierdoor kreeg zijn vriendin erg veel haatdragende berichten terwijl het om een grap ging, laat de Ajacied via Instagram-stories weten.

"Op basis van mijn laatste interview krijgt mijn vriendin erg veel haatdragende berichten. Voor iedereen die het niet begrijpt, ik maakte een grap. Ik was niet serieus, dat zouden jullie ook niet moeten zijn", aldus de 22-jarige Braziliaanse voetballer van Ajax.

Neres zet Carvajal compleet te kijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.