Terug

Volg Vandaag Inside

Neres komt dit jaar niet meer in actie voor Ajax

Neres komt dit jaar niet meer in actie voor Ajax

17 dec 2020, 11:25

David Neres komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Ajax. De Braziliaan heeft te veel last van een enkelblessure die hij tijdens de uitwedstrijd tegen Liverpool opliep. "Ik hoop dat we hem in januari wel snel terug hebben", zei trainer Erik ten Hag.

Ajax speelt voor de winterstop nog tegen ADO Den Haag en Willem II. Van de spelers die woensdag tijdens het bekerduel met FC Utrecht ontbraken, keert André Onana zondag tegen ADO waarschijnlijk weer terug onder de lat. "Ik heb er vertrouwen in dat hij beschikbaar is", zei Ten Hag die mogelijk ook Quincy Promes meeneemt naar Den Haag. "Klaiber en Huntelaar waren geschorst voor het bekertoernooi en zijn zondag ook weer inzetbaar.΅

Voor Mohammed Kudus, Noussair Mazraoui, Lassina Traoré, Brian Brobbey en Jurriën Timber komt het duel met ADO vermoedelijk te vroeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.