Terug

Volg Vandaag Inside

Droomdebuut voor Neres bij Brazilië

Droomdebuut voor Neres bij Brazilië

26 mrt 2019, 23:55

David Neres heeft zijn debuut gemaakt voor Brazilië. De aanvaller kwam na ruim een uur als invaller in het veld en was meteen belangrijk met een assist.

Neres was aanvankelijk niet uitgenodigd voor de oefenwedstrijden van Brazilië tegen Panama en Tsjechië. Hij werd alsnog opgeroepen door bondscoach Tite omdat buitenspeler Vinícius Júnior zijn enkelbanden scheurde in het thuisduel van Real Madrid met Ajax in de Champions League (1-4).

David Pavelka bracht Tsjechië in de 37e minuut op voorsprong: 1-0. Firminio maakte vlak na rust gelijk voor Brazilië. Gabriel Jesus bezorgde de vijfvoudig wereldkampioen met twee doelpunten in de slotfase de winst.

Johan verwacht monsterzege Brazilië

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.