Terug

Volg Vandaag Inside

‘Neem Van der Vaart, Sneijder en Janssen mee naar het EK'

‘Neem Van der Vaart, Sneijder en Janssen mee naar het EK'

28 apr 2021, 11:00

Gisteren maakte The Times bekend dat nationale selecties tijdens het EK waarschijnlijk drie extra spelers mogen meenemen. In plaats van de in eerste instantie toegestane 23 spelers, zouden dat er dus 26 worden. 

Het verhogen van het aantal selectiespelers heeft alles te maken met het coronavirus. Wanneer spelers besmet raken, is het noodzakelijk om extra spelers achter de hand te hebben. In een Koningsdag-special vertelt Hélène Hendriks welke drie spelers zij graag mee zou willen nemen naar het EK. 

‘Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder en als kers op de taart Theo Janssen. Dat wordt echt een toptrio’, antwoordt Hélène grappend.  

‘Nee, dat is natuurlijk een grapje, maar ik zou Gakpo meenemen. Hoewel ik denk dat hij er sowieso bij zit. Weghorst zou ik ook meenemen. Hij moet er gewoon bij. We kunnen niet meer om hem heen. Maar ik denk dat Frank de Boer dat ook wel inziet. En als derde zou ik voor Karsdorp gaan. Die wordt ook wel genoemd. Dus laten we voor hem gaan’, eindigt Hélène haar verhaal. 

Bekijk het hele fragment hieronder waarin Hélène ook nog eens een heerlijke oranje tompouce verorbert! 

Hoe eet Hélène een oranje tompouce? 'Je moet hem gewoon naar ...
3:35
Hoe eet Hélène een oranje tompouce? 'Je moet hem gewoon naar ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.