Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlandse verdediger Struijk langer bij Leeds United

Nederlandse verdediger Struijk langer bij Leeds United

20 nov 2020, 11:40

Pascal Struijk heeft zijn contract bij de Engelse voetbalclub Leeds United met twee jaar verlengd, tot de zomer van 2024. De 21-jarige verdediger debuteerde eind vorig jaar in de hoofdmacht van Leeds en kwam dit seizoen in de Premier League vier keer in actie, steeds als basisspeler in het elftal van manager Marcelo Bielsa.

Leeds United plukte de Nederlandse jeugdinternational, geboren in de Belgische plaats Deurne, begin 2018 weg uit de jeugdopleiding van Ajax. Als kampioen van het Championship keerde de ploeg van Bielsa afgelopen zomer na zestien jaar terug in de Premier League. De Nederlander had een basisplaats toen Leeds op 12 september de competitie begon met een spectaculair duel met landskampioen Liverpool op Anfield (4-3).

Met 10 punten uit acht wedstrijden staat de ploeg van de Argentijnse trainer Bielsa op de vijftiende plaats. Leeds ontvangt zondag Arsenal op Elland Road.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.