Terug

Volg Vandaag Inside

'Nederlandse trainer bij Schotse bookmaker topkandidaat om Gerrard op te volgen bij Rangers'

'Nederlandse trainer bij Schotse bookmaker topkandidaat om Gerrard op te volgen bij Rangers'

10 nov 2021, 16:54

Giovanni van Bronckhorst is bij de Schotse bookmaker McBookie topkandidaat om de opvolger van Steven Gerrard bij Rangers FC te worden. Gerrard wordt volgens verschillende Engelse media op korte termijn gepresenteerd bij Aston Villa, als opvolger van de ontslagen Dean Smith.

Van Bronckhorst was als speler tussen 1998 en 2001 actief bij Rangers. Of hij daadwerkelijk in beeld is om Gerrard op te volgen is maar de vraag: hij werd nog niet serieus in verband gebracht met het trainerschap bij Rangers. Op Twitter zien verschillende fans van de Schotse topclub de komst van Van Bronckhorst echter wel zitten.

De Nederlandse trainer zit zonder club nadat hij eind 2020 ontslag nam bij Guangzhou R&F. Daarvoor was hij actief bij Feyenoord, waar hij in 2017 de eerste landstitel in 17 jaar tijd won.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.