Terug

Volg Vandaag Inside

'Nederlandse topclubs en PEC Zwolle geïnteresseerd in Vitesse-smaakmaker Hadj-Moussa'

29 mrt 2024, 21:23

Anis Hadj-Moussa is een van de weinige lichtpuntjes dit seizoen bij Vitesse, de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. De Arnhemmers huren Hadj-Moussa tot het einde van dit seizoen van het Belgische Patro Eisden. De kans is echter aanwezig dat de smaakmaker ook komend seizoen in de Eredivisie is te bewonderen.

Santi Aouna, journalist namens Foot Mercato, meldt namelijk dat Ajax, PSV, Feyenoord en PEC Zwolle geïnteresseerd zijn in de 22-jarige Algerijnse aanvaller. Hadj-Moussa speelt sinds januari op huurbasis bij Vitesse en was in zijn eerste zeven wedstrijden goed voor een doelpunt en een assist.

Hadj-Moussa is met zijn marktwaarde van minder dan een miljoen euro een interessante optie voor de geïnteresseerde clubs. Hadj Moussa maakte tot dusver veel indruk bij Vitesse. De nummer voorlaatst van de Eredivisie houdt een achterstand van 5 punten op Excelsior en RKC Waalwijk, de nummers 15 en 16 van de ranglijst. 

René van der Gijp gaf onlangs in Vandaag Inside aan te hebben genoten van Vitesse-speler Anis Hadj-Moussa, bekijk het fragment over Anis Hadj-Moussa in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.