Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV, AZ, Ajax en Feyenoord azen op Atlético-talent Riquelme'

'PSV, AZ, Ajax en Feyenoord azen op Atlético-talent Riquelme'

4 mrt 2020, 18:33

Tijdens de Youth League-wedstrijd tussen Ajax en Atlético Madrid zaten er scouts op de tribune van PSV, AZ, Ajax en Feyenoord. De clubs zouden namelijk volgens AS geïnteresseerd zijn in Rodrigo Riquelme van Atlético.

Riquelme is een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van de club uit Madrid. Een definitieve of tijdelijke overstap naar de Eredivisie zou voor de middenvelder aantrekkelijk zijn volgens de Spaanse krant AS. Riquelme heeft in Nederland meer uitzicht op speeltijd dan in Spanje.

De Spaanse 19-jarige spelmaker was volgens AS een van de uitblinkers in het duel tegen Ajax. Het Spaanse talent maakte al zijn debuut in de hoofdmacht van Atlético en beschikt over een aflopend contract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.