Terug

Volg Vandaag Inside

'Nederlandse profclubs doen laatste poging om publieksverbod te voorkomen'

'Nederlandse profclubs doen laatste poging om publieksverbod te voorkomen'

12 nov 2021, 15:45

Volgens RTV Oosten doen de Nederlandse profclubs nog een ultieme poging om het demissionaire kabinet van mening te doen veranderen. In een spoedoverleg zijn bestuurders van meerdere clubs bijeengekomen en tot een 'nieuwe oplossing' gekomen in plaats van een volledig publieksverbod voor 3 weken.

Volgens Tijmen van Wissing, verslaggever bij RTV Oost, is een lobby vrijdag opgezet. 'Zojuist hebben bestuurders in een call enkele voorstellen gedaan', aldus Van Wissing op Twitter. Hij noemt vervolgens enkele concrete voorstellen: Voor 18.00 uur spelen, geen uitpubliek, zitten, geen alcohol.

Demissionair minister president Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge geven vrijdagavond om 19.00 uur een persconferentie over de definitieve maatregelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.