Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlandse Leeds-verdediger Struijk vraagt Belgisch paspoort aan

Nederlandse Leeds-verdediger Struijk vraagt Belgisch paspoort aan

3 feb 2021, 16:52

Leeds United-verdediger Pascal Struijk heeft de Belgische nationaliteit aangevraagd. De Belgische voetbalbond bevestigt dat na een bericht in de krant Het Nieuwsblad.

De 21-jarige Nederlander is geboren in de Belgische plaats Deurne. Leeds nam Struijk begin 2018 over uit de jeugdopleiding van Ajax. Dit seizoen kwam Struijk in de Premier League elf keer in actie, waarvan negen keer als basisspeler. In november verlengde de voormalige Nederlandse jeugdinternational zijn contract tot de zomer van 2024.

Volgens verschillende media zou de Belgische bondscoach Roberto Martinez enthousiast zijn over de kwaliteiten van Struijk en ze zouden ook al met elkaar hebben gesproken. Het Nieuwsblad schrijft dat Martinez van plan is om de centrale verdediger in maart, wanneer België tegen Wales, Tsjechië en Wit-Rusland speelt in de WK-kwalificatie, voor het eerst bij de nationale ploeg te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.