Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlandse darter zorgt voor ergernis bij tegenstander: 'Scheten laten omdat hij slecht is'

Nederlandse darter zorgt voor ergernis bij tegenstander: 'Scheten laten omdat hij slecht is'

16 feb 2024, 17:57

De Nederlandse darter Ron Meulenkamp heeft zijn tegenstander Darren Webster een vervelende vrijdagmiddag bezorgd. De Engelsman verloor met 4-3, nadat hij een 3-0 voorsprong had weggeven. Webster was niet alleen gefrustreerd over de uitslag, maar ook om bepaalde acties van Meulenkamp.

Webster was woest op de Nederlandse darter en gaf hem na de wedstrijd ook geen hand. Meulenkamp zou namelijk tijdens het duel scheten hebben gelaten, waardoor er een vieze geur in de lucht hing. Webster sprak zijn frustraties uit op sociale media, die beweert dat Meulenkamp scheten liet 'omdat hij slecht is'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.