Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlandse commentator gaat viral in Engeland na meezingen over politieke partij

Nederlandse commentator gaat viral in Engeland na meezingen over politieke partij

23 dec 2021, 19:59

Voetbalcommentator Wytse van der Goot gaat viral in Engeland, nadat hij wellicht onbedoeld meezong met een liedje van de Liverpool-fans over de huidige conservatieve regering.

Verschillende voetbalfans uit Engeland uitten al langer hun ongenoegen over de partij van premier Boris Johnson. 'Fuck the tories', zongen de Liverpool-fans, wat de bijnaam is voor aanhangers van de de Conservatieve Partij.

Liverpool ontsnapte op eigen veld tegen Leicester City aan uitschakeling. Na de reguliere speeltijd was de stand 3-3. De thuisclub nam de strafschoppen beter: 5-4.

Liverpool miste tegen Leicester onder anderen verdediger Virgil van Dijk en middenvelders Thiago Alcantara, Fabinho en Curtis Jones. Zij testten vorige week positief op het coronavirus.

Bij de rust leidde Leicester City met 3-1. Jamie Vardy (twee) en James Maddison kwamen tot scoren voor de bezoekers. Namens de thuisclub trof Alex Oxlade-Chamberlain doel. Invaller Diogo Jota zorgde na ruim een uur voor 2-3, waarna Takumi Minamino diep in de extra tijd alsnog een strafschoppenreeks afdwong (3-3). De Japanner faalde vervolgens als enige speler van Liverpool van 11 meter, maar door missers van Luke Thomas en Ryan Bertrand stapte de thuisploeg toch als winnaar van het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.