Terug

Volg Vandaag Inside

'Nederlands toptalent Dean Huijsen verlaat Juventus op huurbasis voor AS Roma'

'Nederlands toptalent Dean Huijsen verlaat Juventus op huurbasis voor AS Roma'

5 jan 2024, 13:16

Dean Huijsen zal het lopende seizoen op huurbasis afmaken bij AS Roma, zo meldt Fabrizio Romano. Het Nederlandse talent, momenteel onder contract bij Juventus tot medio 2027, zal eerst zijn contract bij De Oude Dame met een jaar verlengen voor hij aansluit bij het team van José Mourinho.

Voor de Roma-trainer is de komst van Huijsen een tijdelijke oplossing vanwege de blessures van centrale verdedigers Chris Smalling en Marash Kumbulla, terwijl Evan Ndicka deelneemt aan de Afrika Cup met Ivoorkust. Ondanks eerdere berichten dat Huijsen op weg was naar Frosinone, heeft AS Roma de huurdeal weten te kapen. In het huurcontract is geen optie tot koop opgenomen.

Mogelijk komt Huijsen in actie tegen Feyenoord, aangezien de Romeinen op 15 en 22 februari in de tussenronde van de Europa League de ploeg van trainer Arne Slot treffen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.