Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlands talent Hoever verkast van Liverpool naar Wolverhampton Wanderers

Nederlands talent Hoever verkast van Liverpool naar Wolverhampton Wanderers

19 sep 2020, 18:13

De Nederlandse verdediger Ki-Jana Hoever verhuist van Liverpool naar Wolverhampton Wanderers. De 18 jaar oude jeugdinternational heeft voor vijf jaar getekend bij de Premier League-club uit Wolverhampton.

'Ki is een jonge speler met een groot potentieel om een topspeler te worden. Hij kan als centrale verdediger en als rechtsback spelen. Hij speelde tegen de Wolves in de FA Cup-wedstrijd in 2019 toen hij nog maar 16 jaar oud was en heeft veel indruk op ons gemaakt', aldus Jeff Shi, voorzitter van de Wolves.

'Ki is een talent dat we hebben gekocht voor de toekomst, maar hij kan het eerste team ook meteen een frisse impuls en flinke kwaliteitsinjectie geven.'

In september 2018 verhuisde Hoever van Ajax naar Liverpool, waar hij in januari van vorig jaar in het eerste elftal debuteerde.

Wolverhampton Wanderers, vorig jaar kwartfinalist in de Europa League, is het seizoen begonnen met een 2-0-overwinning in de uitwedstrijd tegen Sheffield United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.