Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlands Songfestivalduo geeft opnieuw vals optreden: 'We werken er hard aan'

Nederlands Songfestivalduo geeft opnieuw vals optreden: 'We werken er hard aan'

16 apr 2023, 12:21

De Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival, Mia Nicolai en Dion Cooper, hebben zaterdag opgetreden in AFAS Live. Het optreden ging niet goed en het duo zong vals en kon geen toon houden, AVROTROS beaamt dat tegenover NU.nl.

Een week eerder zong het duo ook al vals bij een optreden tijdens het Songfestival-concert in Madrid. Het duo begon slecht aan hun nummer Burning Daylight en wist zich niet te herpakken.

Een woordvoerder van AVROTROS is zich er van bewust dat het duo nog niet op het juiste niveau zit voor het Songfestival. "Ik kan niet anders dan beamen dat het niet goed was. We werken er hard aan met een heel team. De komende weken gaan we daarmee door."

Nicolai en Cooper zullen 9 mei uitkomen in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival. In deze halve finale doen veertien landen mee waarvan er tien doorgaan naar de finale van het liedjesfestijn.

Johan Derksen vertelde onlangs in Vandaag Inside dat hij het ook geen goed optreden vond van het duo.

Johan hoort vals livedebuut van Songfestival-duo: 'Je schaamt je dat je Nederlander bent!'
2:12
Johan hoort vals livedebuut van Songfestival-duo: 'Je schaamt je dat je Nederlander bent!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.