Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlands getint Mechelen naar bekerfinale

Nederlands getint Mechelen naar bekerfinale

29 jan 2019, 23:50

VORST (ANP) - KV Mechelen heeft de finale van de Croky Cup, het Belgische bekertoernooi, bereikt. Mechelen, dat uitkomt op het tweede niveau, won met drie Nederlanders van competitiegenoot Union. In Vorst werd het 1-2 nadat de wedstrijd in Mechelen in 0-0 was geëindigd.

Doelman Michael Verrips stond samen met de Nederlandse verdedigers Lucas Bijker en Arjan Swinkels de hele wedstrijd in het veld. Zij zagen aanvaller Igor De Camargo na een half uur het eerste doelpunt van de wedstrijd maken. Clément Tainmont verdubbelde de score. De tegentreffer van Max Besuschkow in blessuretijd kwam te laat.

De andere halve finale van het Belgische bekertoernooi gaat tussen twee clubs die op het hoogste niveau uitkomen. KV Oostende en KAA Gent staan woensdag tegenover elkaar. De eerste wedstrijd in Gent eindigde in 2-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.