Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlands elftal tegen Italië, Bosnië en Polen in Nations League

Nederlands elftal tegen Italië, Bosnië en Polen in Nations League

3 mrt 2020, 19:57

Het Nederlands Elftal neemt het later dit jaar tijdens de tweede editie van de Nations League op tegen Italië, Bosnië-Herzegovina en Polen. Dat is dinsdag door loting bepaald in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Oranje is groepshoofd in poule 1 van divisie A. Poule 2 bestaat uit Engeland, België, Denemarken en IJsland. Portugal, Frankrijk, Zweden en Kroatië vormen groep 3 en poule 4 in divisie A bestaat uit Zwitserland, Spanje, Oekraïne en Duitsland.

De Nations League gaat op 3 september van start. De zesde en laatste speelronde van de groepsfase is op 17 november. De vier groepswinnaars uit divisie A plaatsen zich voor de finaleronde van de Nations League, die van 2 tot en met 6 juni volgend jaar op het programma staat.

VIDEO - René is apetrots op het Nederlands elftalletje

René is apetrots op het Nederlands elftalletje
1:31
René is apetrots op het Nederlands elftalletje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.