Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlander ontkent schoonzoon van Poetin te zijn: 'Daar klopt helemaal niets van'

Nederlander ontkent schoonzoon van Poetin te zijn: 'Daar klopt helemaal niets van'

9 mrt 2022, 12:42

Jorrit Faassen ontkent dat hij de schoonzoon is van de Russische president Vladimir Poetin. Dat zegt hij in gesprek met Follow The Money.

De inmiddels 42-jarige Faassen zou naar verluidt al 15 jaar geleden getrouwd zijn met de oudste dochter van Poetin: Maria Vorontsova. Er is echter weinig bekend over Faassen en zijn vermeende relatie met de Russische familie. Wél is bekend dat de Nederlandse ondernemer in het bezit is van een stuk grond in Duivendrecht. Tegenover Follow The Money bevestigt Faassen dat hij eigenaar is van het perceel. 'Ik heb die grond en daar maak ik inderdaad een plannetje op, het gaat om een kleinschalige ontwikkeling.'

De 'vermeende' schoonzoon van Poetin zou momenteel in Rusland wonen. Aan de onderzoeksjournalisten laat hij weten dat het ondanks de oorlog met Oekraïne goed met hem gaat. 'Ja, ik bedoel, dat speelt zich af in Oekraïne hè. Omdat er daar nu een akkefietje is, is iedereen geïnteresseerd in meneer Faassen die een stukkie grond heeft in Duivendrecht', stelt hij.

Volgens Faassen gaat het om privé-zaken en is hij niet de schoonzoon van Poetin: 'Daar klopt helemaal niets van. Ik wil dat verhaal best eens uit de wereld helpen, maar ik moet even nadenken hoe ik dat precies wil doen'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.