Terug

Volg Vandaag Inside

'Nederlander Chong dicht bij akkoord met Inter'

'Nederlander Chong dicht bij akkoord met Inter'

11 feb 2020, 16:59

Tahith Chong heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Internazionale. Volgens Italiaanse media zijn de 20-jarige Nederlander en de Italiaanse topclub dicht bij een akkoord over een contract vanaf de zomer. De buitenspeler, afkomstig uit de jeugd van Feyenoord, ligt nog tot komende zomer vast bij Manchester United.

In samenspraak met zijn zaakwaarnemer zou Chong hebben besloten om zijn verbintenis in Manchester niet te verlengen. Verschillende clubs in Frankrijk, Duitsland en Spanje zouden ook azen op de handtekening van Chong. Tuttosport meldt dat als Chong er niet uitkomt met Inter, dat er dan pas naar andere aanbiedingen wordt gekeken.

Chong zou opmerkelijk genoeg al de vierde speler in korte tijd worden die de overstap naar Inter maakt. Alexis Sánchez, Romelu Lukaku en Ashley Young gingen de Nederlander al voor.

VIDEO - René lacht om CL-debuut Chong: 'Hij levert alles in'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.