Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlander (50) doodgestoken bij Spaanse kroeg na finale Feyenoord

Nederlander (50) doodgestoken bij Spaanse kroeg na finale Feyenoord

27 mei 2022, 09:19

Een Nederlandse man is woensdagavond na de Conference League-finale tussen AS Roma en Feyenoord (1-0) doodgestoken in de Zuid-Spaanse badplaats Torremolinos. Het gaat om de 50-jarige Cees van Dijk, die vaak te gast was in het café waar de steekpartij plaatsvond. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De sfeer was tijdens de wedstrijd gemoedelijk, maar na de finale zou een andere man, een 57-jarige Nederlander, verschillende jonge vrouwen hebben lastiggevallen. Van Dijk sprak de man hierop aan, waarna er een vechtpartij ontstond. De Nederlandse eigenaar van de kroeg vroeg de onruststokende man het café te verlaten en dat deed hij met tegenzin.

Toen Van Dijk twintig minuten later een sigaretje buiten stond te roken, stond diezelfde man hem schreeuwend en gewapend met een groot mes op te wachten. Opnieuw ontstond er een vechtpartij, waarbij Van Dijk in zijn buik werd gestoken. De Nederlander keerde op eigen kracht terug naar de kroeg, maar toen de hulpverleners arriveerden verloor Van Dijk het bewustzijn en overleed hij ter plekke aan zijn verwondingen. De 57-jarige Nederlander is inmiddels als verdachte aangehouden.

'Dit is een verschrikkelijke gebeurtenis', valt te lezen in een bericht van de eigenaren van het café. 'Wij willen de kinderen, familie en vrienden condoleren en heel veel sterkte wensen in deze zware periode.' De kroeg blijft tot zondag gesloten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.