Terug

Volg Vandaag Inside

Necid helpt ADO aan zege op Heracles

Necid helpt ADO aan zege op Heracles

3 feb 2019, 19:51

DEN HAAG (ANP) - ADO Den Haag heeft enige afstand genomen van de onderste plaatsen van de eredivisie. Het elftal van trainer Alfons Groenendijk knokte zich voor eigen publiek naar een zege op Heracles Almelo: 2-0.

Tomás Necid was de gevierde man bij de thuisploeg. De spits bekroonde een sterke invalbeurt met doelpunten in de 79e en 89e minuut. De Tsjech kwam in de 69e minuut in het veld voor Erik Falkenburg, die na zo'n veertig seconden al dacht te scoren. Zijn treffer werd echter wegens buitenspel terecht afgekeurd.

ADO klom naar de elfde positie van de ranglijst. De verschillen onderin in de eredivisie zijn klein. ADO heeft slechts drie punten meer dan nummer zestien Emmen. Heracles staat achtste in de eredivisie. De ploeg wacht al drie competitieduels op rij vergeefs op een doelpunt.

Ricardo Kishna, hersteld van een zware knieblessure, bleef de hele wedstrijd op de bank bij ADO. Hij maakte voor het eerst sinds zestien maanden weer deel uit van de selectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.