Terug

Volg Vandaag Inside

NEC-trainer Meijer hekelt besluit van KNVB: 'Van de zotte, verzoek Ajax wordt wél gehonoreerd'

28 feb 2024, 15:03

NEC-trainer Rogier Meijer vindt het 'van de zotte' dat zijn ploeg, dat dinsdagavond na verlenging tegen SC Cambuur de bekerfinale bereikte, aankomende vrijdagavond voor de Eredivisie alweer in actie moet komen tegen FC Volendam.

"We hebben geprobeerd om de wedstrijd naar zaterdag te verplaatsen", vertelde Meijer na afloop van de gewonnen halve finale tegen Cambuur tegenover Voetbal International. "Vandaag zagen we dat Ajax-Excelsior is verplaatst vanwege het vrouwenvoetbal en op verzoek van het eerste van Ajax. Dat wordt wél gehonoreerd."

NEC plaatste zich na verlenging voor de finale door doelpunten van Japanners Koki Ogawa en Kodai Sano. De selectie keerde dinsdagnacht niet direct terug na de 2-1-overwinning. In plaats daarvan overnachtten de Nijmegenaren in de buurt van het Cambuur-stadion. "Wij spelen hier een verlenging en moeten vrijdag weer spelen", vervolgde Meijer. "Dat vind ik eigenlijk van de zotte. En toch gaan we het doen. We overnachten in Leeuwarden, rijden woensdag terug en gaan ons voorbereiden op Volendam", aldus de hoofdtrainer van NEC.

Johan Derksen vertelde onlangs in Vandaag Inside dat Ajax en NEC kwalitatief aan elkaar gewaagd zijn. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.