Terug

Volg Vandaag Inside

NEC-supporter Bas is overtuigd van bekerwinst en laat tattoo van 25 centimeter groot zetten

13 mrt 2024, 11:30

NEC-supporter Bas Backhaus weet het 100 procent zeker: zijn club NEC wint de KNVB-beker. Bas is zó overtuigd, dat hij nu - weken voor de finale tegen Feyenoord - een tattoo van de beker heeft laten zetten.

“Ik doe dit voor een goed doel. De goden pleasen, zodat we eindelijk een keer de beker winnen”, zegt Bas tegen het Algemeen Dagblad. “Ik denk dat deze tattoo daarbij gaat helpen. Dat moet en gaat ook gebeuren. NEC wint met 1-3. Honderd procent. Anders had ik hem niet laten zetten, toch?”

De NEC-supporter is overtuigd van de bekerwinst. “Dit keer gaat Nijmegen winnen. Ik had aan het begin van het seizoen niet verwacht dat we nu zo succesvol zouden zijn, maar des te meer is het genieten geblazen. Ik verwacht dat we de beker pakken, boven Ajax eindigen in de eredivisie en Vitesse degradeert. Dat zou het ultieme zijn.”

Een tattoo van een Romeinse keizer die de KNVB-beker vasthoudt, van maar liefst 25 centimeter, is voor Bas dan ook geen probleem. “Of het pijn doet?”, herhaalt hij de vraag van de AD-verslaggever. “Neuken is lekkerder, maar dat mag ik niet zeggen zeker?”

Screenshots: Algemeen Dagblad

Johan Derksen is van mening dat NEC en Ajax op dit moment kwalitatief aan elkaar gewaagd zijn. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.