Terug

Volg Vandaag Inside

NEC op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

NEC op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

24 okt 2018, 13:44

NIJMEGEN (ANP) - NEC moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. EnergieFlex, het bedrijf dat tot voor kort op het shirt prijkte, is failliet verklaard. De eerstedivisionist uit Nijmegen is al met zoeken begonnen. Algemeen directeur Wilko van Schaik verwacht donderdag al een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

,,We hebben ons direct strijdbaar getoond om een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Vele mensen rondom de club zijn opgestaan om ons te helpen en contacten aan te reiken", aldus Van Schaik. ,,Zoals het er nu naar uitziet hebben, we niet voor niets met z'n allen zo hard gewerkt."

NEC treedt vrijdag aan tegen TOP Oss. De Nijmegenaren staan momenteel zesde in de eerste divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.