Terug

Volg Vandaag Inside

NEC lost keepersprobleem op met Kroaat

NEC lost keepersprobleem op met Kroaat

29 okt 2018, 15:14

NIJMEGEN (ANP) - NEC heeft het keepersprobleem opgelost door de transfervrije doelman Oliver Zelenika aan te trekken. De Kroaat trainde de afgelopen twee weken op proef mee met de selectie van trainer Jack de Gier. Zelenika (25) ondertekende maandag een contract tot het einde van het seizoen, met een optie op nog een jaar.

NEC had behoefte aan een extra keeper omdat Gino Coutinho al vroeg in het seizoen zijn contract inleverde en Norbert Alblas begin deze maand een zware knieblessure opliep. De Gier had daarom alleen Marco van Duin en de jonge Job Schuurman nog over. De Nijmeegse club testte de afgelopen weken onder anderen Leonard Nienhuis en Osman Hadzikic. Zelenika, die in 2014 als reservekeeper tot de WK-selectie van Kroatië behoorde, bleek uiteindelijk de oplossing voor het keepersprobleem.

De Kroaat speelde eerder voor onder meer Dinamo Zagreb en Lechia Gdansk. Afgelopen zomer vertrok hij bij die Poolse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.