NEC laat FC Eindhoven kansloos en wint met 6-0

3 okt 2020, 20:37

NEC heeft na twee verliespartijen op rij weer gewonnen in de eerste divisie. De Nijmegenaren waren zaterdag in eigen stadion een stuk sterker dan FC Eindhoven. Het werd 6-0 voor het elftal van trainer Rogier Meijer.

Souffian el Karouani en Rangelo Janga scoorden in de eerste helft. Na rust kwamen de andere vier doelpunten op naam van Jonathan Okita, Joep Van Der Sluijs, Dirk Proper en Jordy Bruijn. Eindhoven beëindigde het duel met tien man na een rode kaart in blessuretijd voor Pieter Bogaers.

NEC passeerde FC Eindhoven op de ranglijst en heeft na zes wedstrijden negen punten. Eindhoven speelde ook zes duels en staat op acht punten.