Terug

Volg Vandaag Inside

NEC is doelman Alblas langer kwijt

NEC is doelman Alblas langer kwijt

17 jan 2019, 16:40

NIJMEGEN (ANP) - NEC heeft opnieuw met tegenslag te maken. Doelman Norbert Alblas keerde onlangs na drie maanden blessureleed terug in de selectie, maar donderdag blesseerde hij zich tijdens de training opnieuw.

,,Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, zowel voor Norbert als voor ons. We hopen dat het meevalt, maar daar kan ik momenteel nog niets over zeggen'', aldus trainer Jack de Gier, die dinsdag de aanvallers Brahim Darri en Anass Achahbar uit zijn selectie zette. De Gier deed dat na een woordenwisseling met Darri en Achahbar in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven van zondag.

NEC draait tot nu toe een moeizaam seizoen in de eerste divisie. De club haalde 25 punten uit twintig wedstrijden en staat op de vijftiende plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.