Terug

Volg Vandaag Inside

NEC huurt topschutter Druijf

NEC huurt topschutter Druijf

4 jan 2019, 22:08

NIJMEGEN (ANP) - NEC kan de rest van het seizoen beschikken over Ferdy Druijf. De 20-jarige spits maakte voor de winterstop veertien doelpunten in zestien wedstrijden bij Jong AZ, dat ook uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. Druijf ligt nog tot de zomer van 2021 vast in Alkmaar, maar maakt het seizoen af in Nijmegen.

,,De komst van Ferdy is een buitenkans die we niet konden laten lopen'', zegt algemeen directeur Wilco van Schaik. ,,Met zijn komst voorzien we onze aanvalslinie van kwaliteiten die we nog niet hadden.''

Druijf kwam dit seizoen in de eredivisie twee keer als invaller binnen de lijnen bij de hoofdmacht van AZ. Vorig seizoen speelde hij drie wedstrijden op het hoogste niveau, waarvan één als basiskracht. In de Keuken Kampioen Divisie heeft dit voetbaljaar alleen Lars Veldwijk van Sparta Rotterdam vaker gescoord (zestien doelpunten). NEC, dat zo graag terug wil naar de eredivisie, staat halverwege de competitie slechts op de twaalfde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.