Terug

Volg Vandaag Inside

NEC huurt keeper Branderhorst van Willem II

NEC huurt keeper Branderhorst van Willem II

28 jan 2019, 11:35

TILBURG (ANP) - Willem II leent keeper Mattijs Branderhorst voor de rest van het seizoen uit aan NEC. De Nijmeegse club uit de eerste divisie had dringend behoefte aan een extra doelman, omdat Norbert Alblas opnieuw lang aan de kant staat. Alblas was op de weg terug van een knieblessure toen hij onlangs tijdens de training een kruisband afscheurde. Hij moet negen tot twaalf maanden revalideren.

Als vervanger kwam NEC uit bij Branderhorst. De 25-jarige Gelderlander fungeerde bij Willem II als reserve achter de Duitser Timon Wellenreuther. Branderhorst kwam afgelopen seizoen nog twintig keer in actie in de eredivisie. Dit seizoen mocht hij in de competitie slechts één keer spelen, vlak voor de winterstop tegen FC Emmen. Wellenreuther was toen disciplinair geschorst door de clubleiding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.