Terug

Volg Vandaag Inside

Ndombélé voor het eerst bij Franse selectie

Ndombélé voor het eerst bij Franse selectie

4 okt 2018, 18:27

PARIJS (ANP) - Tanguy Ndombélé is voor het eerst opgeroepen voor de Franse voetbalselectie. De 21-jarige middenvelder van Olympique Lyon neemt de plaats in van de geblesseerde Corentin Tolisso.

,,Tanguy speelt momenteel op een erg hoog niveau'', aldus bondscoach Didier Deschamps, die volgende week donderdag met Frankrijk oefent tegen IJsland en het dinsdag 16 oktober in de Nations League tegen Duitsland opneemt.

Doelman Hugo Lloris keert terug in de selectie. De aanvoerder ontbrak in september in de thuiswedstrijd tegen Nederland in de Nations League (2-1) wegens een dijbeenblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.