Terug

Volg Vandaag Inside

NBA beboet Brooklyn Nets wegens bezoek ongevaccineerde sterspeler Irving aan kleedkamer

NBA beboet Brooklyn Nets wegens bezoek ongevaccineerde sterspeler Irving aan kleedkamer

15 mrt 2022, 15:55

De NBA heeft basketbalclub Brooklyn Nets een boete van 50.000 dollar, omgerekend zo'n 46.000 euro, opgelegd wegens een inbreuk op de coronamaatregelen. Sterspeler Kyrie Irving, die zich weigert te laten vaccineren, vergezelde zijn ploeggenoten zondag tijdens de rust van een wedstrijd tegen New York Knicks in de kleedkamer. Daarmee overtrad de 29-jarige point guard zowel de coronareglementen van New York City als het protocol van de NBA.

Irving mag als ongevaccineerde speler niet ingezet worden in wedstrijden die in New York gespeeld worden. In uitduels stellen de Nets hem wel op. Zondag kon Irving voor het eerst in lange tijd wel weer in het stadion zijn, omdat niet-gevaccineerde toeschouwers weer welkom zijn. De kleedkamer bleef voor hem echter verboden terrein.

De Nets wonnen de stadsderby tegen de Knicks met 110-107.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.