Terug

Volg Vandaag Inside

'Nathan Aké staat alweer voor vertrek bij Manchester City'

'Nathan Aké staat alweer voor vertrek bij Manchester City'

3 dec 2021, 10:16

Het huwelijk tussen Nathan Aké en Manchester City zou weleens van korte duur kunnen zijn. De centrale verdediger komt slechts mondjesmaat voor in de plannen van City-trainer Pep Guardiola, waardoor een winterse transfer geen uitgesloten zaak lijkt.

De overgang van AFC Bournemouth naar Manchester City leek in 2020 een veelbelovende voor de Oranje-international. De club van Guardiola betaalde ruim 45 miljoen euro, maar Aké heeft zijn belofte tot dusver nog niet kunnen inlossen met slechts 10 gespeelde wedstrijden in zijn eerste seizoen. Hij houdt dit seizoen voornamelijk de bank warm achter vaste basisspelers Ruben Dias and Aymeric Laporte.

Volgens 90min lijkt een binnenlandse transfer niet uitgesloten. Vooral omdat nu West Ham United interesse heeft getoond voor de verdediger. De club uit Londen is per direct op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Ogbonna en Aké is volgens 90min de voornaamste kandidaat. Met het oog op het naderende WK in Qatar van 2020 lijkt een transfer voor de 26-jarige verdediger niet slecht uit te komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.