Terug

Volg Vandaag Inside

Advocaat grapt over gemiste kansen Narsingh: 'Dat hadden we zo met hem afgesproken'

Advocaat grapt over gemiste kansen Narsingh: 'Dat hadden we zo met hem afgesproken'

21 feb 2021, 15:41

Trainer Dick Advocaat was niet tevreden over het optreden van Feyenoord in het uitduel met FC Twente (2-2). "Het was matig, heel matig", concludeerde hij.

"Na 14 minuten staan we met 2-0 achter, dan vraag ik mezelf wel af hoe dat kan", zei Advocaat bij ESPN. "Misschien is het de spanning van het moeten. Ik zal ze het eens vragen. Maar in de voetballerij moet je iedere wedstrijd."

"In de tweede helft ging het iets beter, al probeerden onze centrale verdedigers ook nog mee te helpen aan een tegengoal", doelde Advocaat op Uros Spajic en Marcos Senesi. Luciano Narsingh, door Feyenoord verhuurd aan FC Twente, miste tweemaal voor open doel. "Dat hadden we zo met hem afgesproken", grapte Advocaat.

Voor de trainer van Feyenoord was het gissen of het slechte spel van zijn spelers iets te maken heeft met het loonoffer dat ze van de clubleiding moeten brengen vanwege de coronacrisis, die ook de club uit Rotterdam heel veel geld kost. Ze kregen dat vrijdag te horen. Lang niet alle voetballers zijn akkoord gegaan. "Ik weet niet of dit een slechte timing van de clubleiding was", zei Advocaat, die komende week met Feyenoord uitduels met FC Groningen en AZ speelt. "Maar het moet wel opgelost worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.