Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli voorlopig zonder Lozano en Koulibaly

Napoli voorlopig zonder Lozano en Koulibaly

21 dec 2020, 17:02

Napoli moet het voorlopig doen zonder Hirving Lozano en Kalidou Koulibaly. De twee vaste krachten uit het elftal van trainer Gennaro Gattuso vielen zondag geblesseerd uit tijdens het verloren competitieduel met Lazio (2-0). Koulibaly, bij afwezigheid van de geblesseerde Lorenzo Insigne de aanvoerder van Napoli, moest zich kort na rust laten vervangen. Oud-PSV'er Lozano strompelde een kwartier voor tijd naar de kant.

De medische staf van Napoli vreesde in eerste instantie voor een mogelijke botbreuk bij de Mexicaanse aanvaller, maar de schade bleek beperkt te blijven tot een zware kneuzing. Lozano maakte dit seizoen in twaalf competitieduels zes doelpunten. De Senegalese verdediger Koulibaly heeft een spierblessure. Hij staat zeker tien dagen aan de kant. Napoli, de nummer 5 van de Serie A, speelt woensdag tegen Torino en neemt het na de feestdagen op 3 januari op tegen Cagliari.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.