Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli verslaat Liverpool in slotminuut

Napoli verslaat Liverpool in slotminuut

4 okt 2018, 01:15

NAPELS (ANP) - Napoli heeft Liverpool in de Champions League de eerste nederlaag bezorgd. De Italiaanse ploeg versloeg voor eigen publiek de finalist van vorig seizoen met 1-0. Het doelpunt viel in de slotminuut van de reguliere speeltijd en kwam op naam van Lorenzo Insigne. Beide ploegen konden weinig grote kansen afdwingen. Bij de bezoekers speelden de Nederlandse internationals Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum de hele wedstrijd.

Coach Jürgen Klopp van Liverpool moest na nog geen twintig minuten zijn eerste wissel toepassen. Naby Keita, die ten koste van aanvoerder Jordan Henderson in Napels een basisplaats had, raakte geblesseerd en moest per brancard van het veld. Henderson was zijn vervanger.

Ook na de rust waren Napoli en Liverpool tamelijk machteloos. Met 0-0 leek het teleurstellende duel terecht geen winnaar te krijgen, totdat Insigne alsnog toesloeg.

In de andere groepswedstrijd haalde Paris Saint-Germain flink uit tegen Rode Ster Belgrado: 6-1. Neymar scoorde drie keer.

In poule C leidt Napoli met vier punten, gevolgd door Paris SG (drie punten), Liverpool (drie) en Rode Ster (een).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.