Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli verhuurt oud-Ajacied Younes aan Eintracht Frankfurt

Napoli verhuurt oud-Ajacied Younes aan Eintracht Frankfurt

3 okt 2020, 17:39

Oud-Ajacied Amin Younes keert terug naar de Bundesliga. De 27-jarige buitenspeler van Napoli speelt de komende twee seizoenen op huurbasis voor Eintracht Frankfurt, dat hem daarna definitief kan inlijven. De Duitse club hoeft geen huursom aan Napoli te betalen. Younes zelf heeft op het financiële vlak flink ingeleverd om weer in Duitsland in actie te kunnen komen.

Younes stapte in 2018 transfervrij over van Ajax naar Napoli. De Duitser kon echter bij de Italiaanse club in de afgelopen twee seizoenen onder meer door blessures niet uitgroeien tot een vaste waarde. Younes speelde in Duitsland eerder voor Borussia Mönchengladbach en FC Kaiserslautern. In 2015 streek hij bij Ajax neer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.