Terug

Volg Vandaag Inside

'Napoli op pole position voor eventuele komst Senesi'

'Napoli op pole position voor eventuele komst Senesi'

12 mrt 2021, 16:30

Napoli ligt op pole position voor de eventuele komst van Feyenoord-verdediger Marcos Senesi, meldt Feyenoord TM op Twitter, gebaseerd op informatie van Stefano Antonelli, een van de belangenbehartigers van Senesi.

Naast Napoli hebben ook onder andere Bayern München en AC Milan interesse in de verdediger. Antonelli stelt echter: 'Als we nu een ranglijst maken, staat Napoli op de eerste plaats. Als Koulibaly verkocht was, had hij er wellicht al gespeeld.'

Senesi kwam in de zomer van 2019 voor zo'n zeven miljoen euro naar Feyenoord. De Rotterdammers zouden vanwege de coronacrisis een transfer vanuit finaniceel oogpunt goed kunnen gebruiken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.