Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli ongerust vanwege 22 besmette personen bij Genoa

Napoli ongerust vanwege 22 besmette personen bij Genoa

3 okt 2020, 16:46

Het aantal personen dat bij de Italiaanse voetbalclub Genoa het coronavirus heeft opgelopen, is gestegen naar 22. De clubleiding maakte zaterdag bekend dat er nog eens drie spelers zijn bijgekomen, die positief hebben getest: Davide Biraschi, Domenico Criscito en Darian Males. Bij oud-Ajacied Lasse Schöne werd het longvirus eerder al aangetroffen. In totaal zijn nu zeventien spelers uit de A-selectie besmet geraakt.

Door de recente uitbraak van het coronavirus bij Genoa is de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Torino uitgesteld. Het laatste duel dat de club van Schöne speelde, was afgelopen zondag bij Napoli (6-0). Bij de club uit Napels zijn inmiddels ook twee besmettingen geconstateerd, onder anderen bij de Poolse middenvelder Piotr Zielinski. Door de golf aan positieve coronatesten bij Genoa groeit de vrees bij Napoli dat door het onderlinge duel van afgelopen zondag meer besmettingen bij de club zullen worden vastgesteld.

Voor Napoli staat zondagavond de topper tegen kampioen Juventus in Turijn op het programma. De club uit Napels is een van de tegenstanders van AZ in de groepsfase van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.