Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli laat punten liggen bij AC Milan

Napoli laat punten liggen bij AC Milan

26 jan 2019, 23:39

MILAAN (ANP) - Napoli heeft in de achtervolging op koploper Juventus twee punten verspeeld. De nummer twee van de serie A bleef in San Siro in Milaan op 0-0 steken tegen AC Milan dat vierde staat. Napoli is door het gelijkspel op 48 punten gekomen. Dat zijn er acht minder dan 'Juve' dat zondag bij Lazio speelt.

Bij Milan kwam de Poolse aanwinst Krzysztof Piatek in de tweede helft in de ploeg. Een andere Poolse voetballer, Piotr Zielinski, kreeg voor Napoli in de slotfase in een counter een grote kans om zijn ploeg alsnog de drie punten te bezorgen. De middenvelder schoot de bal echter op doelman Gianluigi Donnarumma.

Bij de bezoekers uit Napels kreeg Fabián Ruiz in blessuretijd zijn tweede gele kaart wegens hands. In de eerste helft had Ruiz ook al hands gemaakt. Ook Napoli-coach Carlo Ancelotti werd in de slotfase naar de tribune gestuurd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.