Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli laat ook in Florence punten liggen

Napoli laat ook in Florence punten liggen

9 feb 2019, 21:48

FLORENCE (ANP) - Napoli heeft opnieuw punten laten liggen in een uitwedstrijd. De nummer twee van de Italiaanse voetbalcompetitie kwam bij Fiorentina niet verder dan 0-0. Twee recente bezoekjes in de Serie A aan Milaan leverden Napoli alleen een punt op tegen AC Milan (0-0), van Internazionale werd verloren (1-0).

Trainer Carlo Ancelotti hield zijn Poolse topschutter Arek Milik aanvankelijk op de bank in Florence. De oud-Ajacied, dit seizoen al goed voor twaalf competitietreffers, kwam na een uur alsnog in het veld voor Dries Mertens. Ook Milik wist echter geen beslissing te forceren.

Napoli staat nu acht punten achter op koploper Juventus, dat zondag tegen Sassuolo speelt. Als enige club heeft Juventus dit seizoen nog geen enkele keer verloren in de Serie A. De 'Oude Dame' koerst af op de achtste landstitel op rij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.