Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli kruipt iets dichter op Juventus

Napoli kruipt iets dichter op Juventus

17 mrt 2019, 21:11

NAPELS (ANP) - In de Italiaanse Serie A heeft Napoli de levensgrote achterstand op koploper Juventus iets verkleind. De nummer twee won op eigen veld met 4-2 van laagvlieger Udinese. Voor de thuisclub kwamen de oud-Ajacieden Amin Younes (1-0) en Arek Milik (3-2) tot scoren, alsmede José Callejón en Dries Mertens (ex-PSV). Bij Udinese waren Hidde ter Avest en Marvin Zeegelaar basisspelers.

Juventus, tegenstander van Ajax in de kwartfinales van de Champions League, verloor zondag voor de eerste keer dit seizoen in de Serie A. Genoa won op eigen veld met 2-0 van de titelhouder, die nog een marge van vijftien punten heeft op de 'naaste' belager.

Napoli heeft negen punten meer dan nummer drie AC Milan en tien punten meer dan nummer vier Internazionale. De twee Milanese clubs spelen zondagavond tegen elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.