Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli knokt zich langs AC Milan

Napoli knokt zich langs AC Milan

26 aug 2018, 00:34

NAPELS (ANP) - Op kwaliteit en karakter heeft Napoli op eigen veld gewonnen van AC Milan. De bezoekende ploeg van coach Gennaro Gattuso leidde in de 49e minuut nog met 2-0 dankzij treffers van Giacomo Bonaventura en Davide Calabria. Het duel eindigde echter in 3-2 voor de thuisclub. De eerste twee doelpunten van Napoli kwamen op naam van de Pool Piotr Zielinski, die in de 53e en 67e minuut toesloeg. Invaller Dries Mertens zorgde in de tachtigste minuut voor de spectaculaire winst.

Voor beide trainers was het een speciale wedstrijd. Gattuso speelde jarenlang bij AC Milan met Ancelotti als trainer. Ze wonnen gezamenlijk onder meer twee keer de Champions League. ,,Carlo is meer dan een coach voor mij. Ik kan nog heel veel van hem leren. Als ik zwaar in de problemen zou zitten, zou ik hem als eerste bellen'', liet Gattuso vooraf weten.

Napoli staat na twee duels op zes punten, evenveel als titelhouder Juventus. AC Milan is na het eerste competitieduel nog puntloos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.