Terug

Volg Vandaag Inside

Napoli klopt Lazio in Italiaanse beker

Napoli klopt Lazio in Italiaanse beker

21 jan 2020, 23:55

Napoli heeft ten koste van Lazio de laatste vier bereikt in het Italiaanse bekertoernooi. De nummer elf van de Serie A versloeg op eigen veld de nummer drie met 1-0. Voor het onttroonde Lazio was het een zeldzame nederlaag. De laatste verliespartij in de competitie werd eind september geïncasseerd bij Internazionale (1-0).

In de eerste helft gebeurde meteen van alles in Stadio San Paolo. Lorenzo Insigne opende al in de tweede minuut de score voor Napoli. Kort daarna miste Ciro Immobile namens Lazio een strafschop. De topscorer van de Serie A gleed uit bij het nemen van de penalty, waardoor de bal ruim over de lat zeilde.

In de negentiende minuut moest Napoli met tien man verder na de tweede gele kaart voor Elseid Hysaj. Zes minuten later moest ook Lucas Leiva bij Lazio het veld verlaten na zijn tweede gele kaart.

Met tien tegen tien slaagde Lazio er niet in om de gelijkmaker te produceren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.