Terug

Volg Vandaag Inside

'Napoli is bereid om 50 miljoen euro te betalen voor Lozano'

'Napoli is bereid om 50 miljoen euro te betalen voor Lozano'

15 juni 2019, 13:21

Een transfer van Lozano richting Napels lijkt dichtbij. De speler is al akkoord met Napoli en moet wachten tot PSV eruit is met de club, zo meldt Sky Sport Italia. Volgens de bron is er nog gestengel om de portretrechten van Lozano.

Napoli is bereid om PSV 50 miljoen euro inclusief bonussen te betalen voor de rappe buitenspeler. Lozano zelf gaat ongeveer 4,5 miljoen euro per jaar verdienen bij de nummer twee van Italië. De Mexicaan en de club zijn nog in onderhandeling over de portrechtrechten. De club wil eigenlijk de potrechtrechten van Lozano hebben en het salaris verhogen naar zo'n 7 miljoen euro. Het kan ook zijn dat Lozano zijn rechten behoudt en dan blijft het bedrag 4,5 miljoen.

Het lijkt erop dat club en speler er wel uitkomen, want Lozano lijkt een overstap naar Napoli wel te zien zitten. Het is nu aan PSV of zij 50 miljoen euro een goed bedrag vinden om de sterspeler te verkopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.