Terug

Volg Vandaag Inside

'Napoli gaat zich in winterse transferperiode melden bij Ajax'

'Napoli gaat zich in winterse transferperiode melden bij Ajax'

10 nov 2021, 17:34

Napoli gaat in de winterse transferperiode mogelijk werk maken van de komst van Ajax-rechtsback Noussair Mazraoui, meldt La Gazzetta dello Sport. Hij heeft in Amsterdam een contract dat afloopt in de zomer van 2022, en daar wil de koploper van de Serie A van profiteren.

Mocht Ajax nog een transfersom willen overhouden aan Mazraoui, dan lijkt een winters vertrek de enige optie. De onderhandelingen over een nieuw contract verlopen namelijk 'gecompliceerd,' schrijft La Gazzetta. Dinsdag liet de rechtsback zich Bij Andy in de auto zelf uit over de situatie.

Napoli wil graag een rechtsback toevoegen aan de selectie. Afgelopen zomer werd de transferwaarde van Mazraoui nog geschat op zo'n 15 miljoen euro, maar met nog slechts een halfjarig contract zal zijn waarde gedaald zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.