Terug

Volg Vandaag Inside

Namli na half jaar alweer weg uit Rusland

Namli na half jaar alweer weg uit Rusland

16 jan 2020, 13:45

Younes Namli laat Rusland al na een half jaar weer achter zich. De Deense middenvelder, die de afgelopen jaren in de Nederlandse eredivisie voetbalde voor sc Heerenveen en PEC Zwolle, gaat naar de Verenigde Staten. Colorado Rapids huurt Namli voor twee jaar van Krasnodar, met een optie tot koop.

De Russische club van Tonny Vilhena betaalde afgelopen zomer naar verluidt zo'n 2,5 miljoen euro voor Namli, die bij PEC Zwolle een van de smaakmakers was. De Deen ondertekende een contract voor vier jaar in Rusland. Na een half jaar houdt Namli het echter alweer voor gezien bij Krasnodar, dat op de tweede plaats staat. Namli maakte in negen competitieduels in Rusland één doelpunt.

"We denken dat hij voor ons het verschil kan gaan maken", zei manager Pádraig Smith van Colorado Rapids, dat zich afgelopen jaar niet wist te plaatsen voor de play-offs in de Amerikaanse competitie MLS.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.