Terug

Volg Vandaag Inside

Nainggolan weer op huurbasis naar Cagliari

Nainggolan weer op huurbasis naar Cagliari

31 dec 2020, 13:42

Cagliari huurt Radja Nainggolan opnieuw van Internazionale. De 32-jarige middenvelder uit België maakt het seizoen af bij de nummer 15 van de Serie A.

Vorig seizoen werd Nainggolan ook al gehuurd van Inter. Afgelopen zomer keerde hij weer terug in Milaan, maar hij kreeg in de eerste seizoenshelft weinig speeltijd van trainer Antonio Conte.

Tussen 2010 en 2014 speelde Nainggolan ook voor Cagliari en zijn goede spel werd beloond met een transfer naar AS Roma. In 2018 nam Inter hem over.

Cagliari speelt zondag thuis tegen Napoli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.